Artikelen

5 jaar Muzine.nl. Met Ten Years Today, Standup '69 en NovaWilde in So What!

Wat vliegt de tijd. Muzine.nl bestaat dit jaar alweer vijf jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden. Daarom hebben we een speciale editie van Muzine.nl Presents samengesteld in So What in Gouda, met drie talentvolle jonge bands die stevig aan de weg timmeren, en de komende jaren zomaar eens hele hoge ogen zouden kunnen gooien in het Nederlandse muzieklandschap: NovaWilde, Standup ’69 en Ten Years Today. En wie jarig is moet trakteren, dus geven we gratis tickets weg.

Een dag op pad met Sam Fender.

Met slechts een handvol knappe indierock singles op zak (een album is nog in de maak) toerde de jonge liedjesschrijver Sam Fender onlangs door ons land. Muzine.nl’s Tess Janssen volgde de Brit de hele dag op de voet in de Amsterdamse Melkweg en maakte het volgende verslag. 
De 24-jarige Fender zit midden in zijn Europese tour. Dat is best knap: slechts een jaar geleden nam hij zijn debuutsingle Play God op en na een paar maanden vormde hij een band om zich heen. In thuisland Engeland zijn de shows ondertussen uitverkocht. Tussen Nijmegen en Groningen (met Koningsdag, ingepland om na Kensington te spelen) streek hij neer in de Melkweg in Amsterdam....

Videopremière: The Asteroids Galaxy Tour - Surrender

Vier jaar na het laatste album Bring Us Together is The Asteroids Galaxy Tour, de Deense band rond Lars Iversen en zangeres Mette Lindberg, terug met een gloednieuwe single. Check de video van Surrender.  Maar eerst een korte terugblik op de carriere van het duo.

Motel Mozaique 2018: 10 bands die je niet mag missen.

Vanaf komende donderdag, 19 april is het weer drie dagen lang feest voor de muziekliefhebber die net iets verder kijkt dan gemiddeld. Op diverse locaties in de Rotterdamse binnenstad schotelt festival Motel Mozaique je ook dit jaar weer een zeer uitgebreid keuzemenu voor, bestaande uit relevante opkomende binnen- en buitenlandse bands uit het alternatieve circuit. De redactie van Muzine.nl proefde vast voor, en tipt tien muzikale gerechten die je niet mag missen.

Klangstof geeft concert op dak Parkeergarage WTC/Beursplein in Rotterdam

De Noors/Nederlandse band Klangstof geeft op vrijdag 1 juni 2018 een concert op het dak van Parkeergarage WTC/Beursplein in Rotterdam. Dit optreden op een unieke locatie is onderdeel van de Rotterdamse Dakendagen en wordt gepresenteerd door Rotown, Parfum de BoemBoem en Motel Mozaique Concerts. De support is in handen van M. & Winterdagen. 

Pages

ad bol.com

Bulk Alert

Redacteuren en Fotografen

Muzine.nl is altijd op zoek naar goede redacteuren en fotografen.

Interesse? Stuur een mailtje naar ronald@muzine.nl

Social media

Volg Muzine.nl op Facebook of Twitter

Like us